Pas dy ditesh ne Shkoder do te zhvillohet nje aktivitet i pazakonte sporti. Behet fjale per nje ndeshje nderkombetare ne mes kombetares shqiptare dhe asaj te 21 vjeçareve te Serbise.

Behet fjale per nje ndeshje regbie, nje sport ky qe ka lindur kohet e fundit edhe ne vendin tone dhe qe po synohet rritja e tij ne te gjitha drejtimet.

Per kete arsye, takimi ndaj serbeve eshte me shume testues. Kjo ndeshje eshte vendosur te luhet me date 4 korrik ne oren 13.00 ne kompleksin sportiv “Zmijani” ne Shkoder dhe do te jete perballja e pare testuese per ekipin tone kombetar.
Ndeshja do të jetë livestream në platformën Sports Flick.

Tashm edhe ne Shqiperi prej disa kohesh ushtrohet sporti i regbise dhe kuptohet qe niveli ende le per te deshiruar, megjithate po behet çmos per rritjen e nivelit dhe per kete arsye tashme po luhen edhe miqesore te tilla si kjo me Serbine per te testuar veten.
Gjon GJEKA