Gjimnastet e Akademise Vllaznia kane marre pjese ne nje manifestim sportiv te zhvilluar diten e djeshme ne Viti te Kosoves dhe kane bere nje performance te shkelqyer.

Ne pranine e qindra sportdashesve vendas, vajzat shkodrane nen drejtimin e trajnereve Izmir Kashi dhe Shpresa Salja, kane ekzekutuar disa ushtrime te gjimnastikes artistike te nje shkalle te larte duke merituar edhe duatrokitjet e te pranishmeve.

Bashke me ta, kane qene edhe gjimbastet e Klubit “Halil Alidema” te Vitise dhe sebashku kane bere nje performacen shume te mire duke treguar se jane ne nje nivel te larte.

Bashkepunime te tilla padyshim qe vlejne shume per gjimnastet e Akademise Vllaznia sepse marrin pervojen e duhur e qe do t’u sherbeje shume per rritje ne aspektin profesional./SHKODRA-SPORT.COM/