Florian Marku do të ndeshej në datë 7 gusht luftëtarit rumun Prodan për titullin IBF International për peshën velter.

Marku me anë të një postimi në profilin e tij në rrjetin social “Twitter” ka njoftuar se kjo ndeshje do të shtyhet për në muajin shtator për arsye të një dëmtimi që ka pësuar:

“Për të gjithë fansat e mi, unë jam shumë i irrituar t’iu njoftoj se sfida ime me Prodanin duhet të shtyhet për shkak të një dëmtimi që kam marrë, megjithatë unë do të kthehem në stërvitje shumë shpejt dhe i gatshëm për të luftuar Prodan në shtator.

@EddieHearn

@MatchroomBoxing

@sjamboxing”