Lajmi i ndarjes nga jeta ne menyre te parakohshme i fizioterapistit te kombetares shqiptare eshte shoqeruar me nje keqardhje te madhe ne gjithe opinionin sportiv shqiptar.

Te shume kane qene ata qe i kane shprehur ngushellimet per humbjen e njeriut te saj te dashur dhe ne kete mes, kane reaguar edhe klubit e vendit tone.

Nuk mund te mungonte ne kete mes as ngushellimi i Klubit te Futbollit Vllaznia permes faqes se tij zyrtare ku shkruan:

NGUSHËLLIM

Ditën e sotme kemi mësuar lajmin e ndarjes nga jeta në mënyrë të parakohshme të fizioterapistit të kombëtares shqiptare Ylli Mihali.

Klubi i Futbollit Vllaznia i përcjell ngushëllimet më të sinqerta familjes dhe të afërmve, për këtë humbje të madhe.
U prehsh në paqe Ylli Mihal