Ne kampionatin e ri kombetar te futbollit, i 13-ti ne historine e tij, per here te pare nuk do te marre pjese “Juban Danja”. Presidenti i saj Ferdinand Jaku eshte shprehur se ndjehet i lodhur nga kontributi 16 vjecar ne kete sport.

Megjithate, ne sezonin e ri mesohet se mund te marre pjese nje tjeter ekip femrash nga Shkodra. Behet fjale per ekipin me te ri qe eshte krijuar ne kryeqendren e Veriut, ate te “Atletik Klub”.

Drejtuesit e kesaj shoqate bejne te ditur ekskluzivisht per “Shkodra Sport” se kane bere edhe kerkesen perkatese ne Federaten Shqiptare te Futbollit per t’u njohur prej saj dhe per t’u rregjistruar per sezonin e ri.

Trajner i saj do te jete Elis Legata, njeriu qe prej tre vitesh ka qene trajner i ekipit “Juban Danja”. Ai eshte nje nga themeluesit e “Atletik Klub” dhe per kete arsye, ka vendosur te punoje serish me femrat.

Kuptohet qe duhet pritur vendimi i FSHF-se per aprovimin e pjesmarrjes se tij ne kampionatin e ardhshem qe starton pas pak ditesh apo jo./SHKODRA-SPORT.COM/