Një kështjellë franceze e shekullit të 19-të mund të bëhet parajsë për Lionel Messin dhe familjen e tij në Paris.

Ndërtesa madhështore i takon vitit 1899 dhe ka dy mijë metra katrorë, 30 dhoma si dhe një pishinë të brendshme, palestër, disa garazhe, dhoma personeli, etj.

Që kur arriti në Paris, Messi me familjen e tij kanë qëndruar në një nga hotelet më ekskluzive, por duket se ka ardhur koha që ai ta gjejë një vend të përhershëm dhe më të rehatshëm.