Këto janë orë shumë të nxehta për shitjen e klubi të Genoa raporton SportMediset.

Klubi me në krye, Enrico Preziosin, do ta sheshi ekipin te fondi “777 Partners”, ndërsa pagesa e plotë do të mbyllet në tetor.

Ndërkohë, këtë sezon Genoa në 4 javët e para ka regjistruar 1 fitore dhe 3 humbje.