Sipas asaj që theksohet nga Anglia, Dean Henderson i ka kërkuar bordit të dalë në huazimin në merkaton e dimrit.

Anglezi u kthye verën e kaluar pas një sezoni brilant me Sheffield Unired dhe nuk ka arritur do të bindë Solskjaer që ga mbërritja e tij.

Tekniku norvegjez po i jep përparësi David de Geas dhe në moshën 24 vjeçare ai nuk dëshiron të kalojë një sezon tjetër duke ngrohur stolin.

Henderson do të dëshironte të qëndronte në Premier League edhe pse nuk përjashton largimin drejt Spanjës, Italisë osë Gjermanisë nëse një ofertë e mirë i siguton atij minuta.