Ndryshimet tek volejbolli i femrave tashme jo vetem kane marre per mire, por çdo dite e me shume bindesh se organizimi i ri do te jape frutet e veta shume shpejt.

Ardhja e presidentit Florian Zekja ne krye te kesaj shoqate, ka bere qe tek Vllaznia e volejbollit te femrave te ndryshojne shume gjera per mire.

Dhe jo vetem ne skuader, por edhe ne menyren e organizimit dhe shume gjera te tjera. Por nderkohe, nga sot, ky ekip do te kete edhe nje sponsor zyrtar qe eshte Sigal Uniqa Gropu Albania.

Ka qene vete faqja e kesaj shoqate qe i ka bere jehone nenshkrimit te marreveshjes me kete kompani shume te njohur teksa ne te shkruhet:

“Nuk ka se si të shkonte më mirë për Vllaznia Volejboll Femra se të kesh si sponsor të parë SIGAL UNIQA GROUP AUSTRIA (SIGAL PENSION).

Sot administratori i SIGAL PENSION z.Elvis Ponari dhe administratori i VLLAZNIA VOLLEYBALL z.Florian Zekja , firmosën kontratën e bashkëpunimit për sponsorizimin e ekipeve zinxhir dhe ekipit të të rriturave të volejbollit të femrave.

Faleminderit SIGAL UNIQA GROP AUSRIA”.

https://www.facebook.com/Vllaznia-Volleyball-107715048295943/