Brenda kapacitetit të lejuar, por në Air Albania nuk do të ketë asnjë vend të lirë që është vendosur në dizpozicion për ndeshjen me Poloninë.

Pavarësisht rezultatit me Hungarinë, Shqipëria do të mbetej ende në lojë nëse fiton në shtëpi ndaj polakëve.

A do t’ia dilet? Mbetet të shihet! Tifozët do të jenë aty për të mbështetur Shqipërinë. FSHF ka konfirmuar se kanë mbetuar edhe pak bileta për këtë takim pasi të tjerat janë shitur.

Shqiperia eshte ende ne loje per vendin e dyte dhe keto dy takimet e rradhes jane shume te rendesishme. Nese arrijme t’u marrim pike si Hungarise ashtu edhe Polonise, shanset jane te medha per sigurimin e vendit te dyte ne grup.