Kohe pushimesh ne stadiumin “Loro Boriçi”. Ne fillim te javes eshte bere mbjellja e barit te ri ne fushen e ketij impianti sportiv, por nderkohe nga dita e djeshme, aty kane nisur te behen te tjera punime.

Behet fjale per rivendosjen e tartanit te ri ne pisten e atletikes. Ai i vjetri u hoq nga firma qe e kishte shtruar ne fillim sepse u ça dhe krijoi shume probleme.

Punimet pritet te zgjasin rreth 10 dite dhe ne fund do te vendoset tartani i ri ne te 400 metrat e pistes se stadiumit “Loro Boriçi”.

Pastaj do te mbetet vetem procesi i vijezimit te pistes. Atletet e Vllaznise shpresojne shume qe punimet aktual te behen ne cilesine e duhur ne menyre qe te mos kene me probleme me tartanin./SHKODRA-SPORT.COM/