Problemet e rrjeteve më të mëdha sociale mbrëmjen e djeshme ka çakorduar përditshmërinë e të rinjve të cilët gjithnjë e më tepër i janë përkushtuar mediave online dhe rrjeteve që i lidhin më tepër me idhujt e tyre.

Miliona ndjekin yjet më të mëdhenj të futbollit në platformë, duke u dhënë atyre një shans të ndihen më afër lojtarëve të tyre të preferuar.

Por kush ka më shumë ndjekës në Facebook? SunSport hedh një vështrim:

Mbreti i rrjeteve sociale vazhdon të jetë Cristiano Ronaldos, derisa në Facebook ka plotë 150 milionë ndjekës.