Fundjaven qe shkoi ka nisur ne Shkoder kampionati 5×5 per Zonen e Shkodres, kampionat ky qe zhvillohet nen kujdesin e Federates Shqiptare te Futbollit.

Siç kemi bere te ditur, ne te marrin pjese 8 ekipe te cilat do te luajne me sistem vajtje- ardhje dhe te shtunen jane organizuar ndeshjet e para te cilat kane dhuruar rezultatet e meposhtme:

JAVA E PARË, 23 tetor 2021

FC Shqiponja Vau dejes – Mfc Panters 3-6
Valter Perndrecaj (2), Ndoj Tushani/ Irlind zaja (3), Seald Bashi, Ergin Axhani, Redi Osmanaga

Guri Zi- Air Albania 2-8
Alsed Abdija (2) / Gilman Lika, Admir Mehja, Ergi Borshi, Semir Gokaj, Alban Bashaj, Sajdi Guri, Haris Lika (2)

Manchester United- Vllaznimi 5-3
Bujar Celufaj, Edison Puka, Saimir Ustabeqiri, Oltion Drabeja, Sajet Kakini/ Renato kola 2, Xhulio Gjoni

Olimpik 1 Maji- Don Bosko 8-7
Blerim Gavoçi (5), Armel Elezi (2), Samel Zyberi/ Xhoni Tinaj 4, Armando Shkambi 2, Tomas Marku

Siç shikohet, pas javes se pare menjehere qe pas javes se pare kane filluar te shfaqen edhe pretendentet e pare te cilet jane ekipet e “Air Albania”, “Manchester United”, “Olimpik 1 Maj” dhe MFC Panters, megjithate do te jene ndeshjet e ardhshme qe do ta konfirmojne kete gje.

Nderkohe, ashtu siç kemi premtuar, “Shkodra Sport” do ta pasqyroje me hollesi kete kampionat çdo jave dhe jo vetem me rezultatet dhe golashenuesit, por edhe me protagonistet kryesore te tij./SHKODRA-SPORT.COM/