Kane kaluar vetem 3 jave nga kampionati 5×5 ne Zonen e Shkodres dhe ekipi “Air Albania” tashme ka hedhur kandidaturen e tij per fitimin e titullit kampion.

Pas fitores se mbremshme 4-3 ndaj rivalit te tij kryesor, ekipit te “Mfc Panthers”, diferenca me te tashme ka shkuar ne 6 pike nderkohe qe me ndonje ekip tjeter eshte 3 megjithate skuadra e Gilman Likes dhe emrave te tjere te njohur duket e vendosur per t’u shpallur kampion.

Madje, kapiteni i “Air Albania” Admir Mehja duke folur per kete ekip shkon edhe me tej kur ne lidhje e pretendimet e ketij ekipi, per “Shkodra Sport” do te deklaronte:

“Ne kemi synime ambicioze dhe me duhet te them se nuk do te jemi te kenaqur vetem me titullin kampion ne Zonen e Shkodres. Ky ekip eshte krijuar me synimin e vetem per t’u shpallur me pas edhe kampion i Shqiperise”.

Te plote intervisten e Mehjes mund ta ndiqni ne kanalin e “Shkodra Sport” ne youtube duke klikuar ne linkun e meposhtem: