Çeshtja “Broja” ka mberthyer gjithe opinionin sportiv shqiptar dhe diskutimet rreth saj jane te shumta. Ernest Gjoka ishte i ftuar në emisionin “Skaner”, atje ku ka folur për çështjen e Armando Brojës.

Pano Xhixho është shprehur se sulmuesi ka rrëfyer në rrethin e ngushtë se nuk do të vijë më te Shqipëria për sa kohë që të jetë Reja. Kjo deklaratë nuk i pëlqen aspak Gjokës.

“Kombëtarja është si të shkosh në luf.të vullnetarisht. Nëse kërkon të përfitosh nga Shqipëria është gabim në mendim. Të japësh gjithçka për të është krenari dhe nder.

Duhet të jesh lider në fushë dhe të kuptosh rregullat, ka kohë dhe duhet të rritet. Nëse e ka thënë Broja atë fjalë që nuk vjen më te Shqipëria me Rejën trajner, nuk më pëlqen fare. Është shumë i vogl për ta thënë këtë”, u shpreh Gjoka.