Me 13 tetor u luajt ndeshja e fundit aty dhe nje dite me pas nisi puna per heqjen e tapetit te vjeter. E kemi fjalen per fushen sportive “Reshit Rusi”, por sot kur ka kaluar me teper se nje muaj nga ajo dite, tapeti i ri ende nuk eshte vendosur.

Ose thene ndryshe, ende nuk ka nje date se kur do te jete funksional per ekipet e Akademise Vllaznia, ekipin e femrave apo dhe ekipin e pare kur ta kete te nevojshme.

Pamjet qe po ju sjell sot ne menyre ekskluzive “Shkodra Sport” tregon qarte se Bashkia Shkoder e ka bere punen e saj duke hequr tapetin e vjeter dhe duke bere gati fushen per punimet dhe vendosjen e tapetit te ri.

Kete proces tashme do ta kryeje firma qe do te caktoje Federata Shqiptare e Futbollit e cila ende nuk po duket ne Shkoder per ta nisur punen. Per momentin askush nuk jep nje date kur do te ndodhe kjo.

Por edhe nese ndodh, atehere firmes i duhen 3-4 jave kohe ne dispozicion per te niveluar fushen fillimisht, per te hedhur mateialen qe vendoset poshte tapetit sintetik dhe ne fund do vendoset edhe materiali i gjelbert. Per te pare gfjendjen aktuale te fushes, ndiqni video e meposhtme: