Sipas “The Atheltic”, “Djajtë e Kuq” kanë arritur marrëveshje me Ralf Ragnick që pritet ta marrë stolin e Man United.

Ragnick do të emërohet si trajner deri në fund të edicionit.

Ragnick në të kaluarën ka drejtuar skuadra si Hannover, Schalke, Hoffenheim dhe RB Leipzig.