Tashmë nënshkrimi i Ferran Torres është mbyllur dhe Barça tashmë po planifikon axhendën për njoftimin dhe prezantimin zyrtar.

Pasi të jetë vulosur marrëveshja përfundimtare me Manchester Cityn , klubi i Barcelonës do të njoftojë zyrtarisht nënshkrimin e anësorit të hënën më 27 dhe prezantimi i tij do të bëhet të martën më 28 dhjetor.

Klubi tashmë është duke organizuar përgatitjet për shpalljen dhe prezantimin.

Barça dhe Manchester City kanë arritur një marrëveshje për transferimin e Ferran Torres në këmbim të 55 milionë eurove fikse plus një sërë variablash që janë të vështira për t’u përmbushur.