Të tjerë pozitivë me Covid në Spezia.

Kovalenko dhe një bashkëpunëtor i Thiago Motta-s u infektuan me virusin ditët e kaluara.

Tashmë Rey Manaj, Petko Hristov dhe Mbala Nzola rezultojnë të infektuar gjithashtu. Testet dolën nga tamponët e bëra pasditen e djeshme. Të gjithë janë asiptomatik dhe të izoluar.

Rastet me infektime nga Covid-19 janë duke u rritur ndjeshëm në botën e futbollit.