Vetem pak muaj ne krye te volejbollit te femrave te Vllaznise, por biznesmeni Florian Zekja ka sjelle shume ndryshime. Gjerat tani funksionojne ndryshe dhe padyshim qe ka shume per te bere edhe ne te ardhmen.

Krijimi i shoqates dhe ardhja ne krye te saj e ketij presidenti, ka bere qe volejbolli i femrave ne Shkoder tekete nje organizim krejt tjeter dhe kjo gje po reflektohet edhe ne menyren e punes dhe shume gjera te tjera.

Ekipi i pare do te jete deri ne fund pretendent per fitimin e titullit kampion, ndersa ekipet U20, U18 dhe U16 duket se nuk kane rivale ne pretendimet e tyre.

Por nderkohe, pas boksit, edhe ky ekip nje vit para nderrimit te viteve ka bere nje organizim shume te veçante. Presidenti Zekja ka shtruar nje dreke per te gjitha vajzat, qe nga ato te moshave dhe deri tek te rriturat. Sebashku edhe me trajneret e tyre kane kaluar disa ore sebashku si nje familje e vertete.

Ato po mbyllin nje vit te sukseshem, por nga ana tjeter jane te vetedijshem se i pret nje vit edhe me i veshtire, megjithate duke funksionuar si nje trup i vetem, jane te bindur se do ia dalin te arrijne objektivat e tyre. /SHKODRA-SPORT.COM/