Tottenham dëshiron të parandalojë Hugo Lloris që të largohet nga ekipi këtë verë për t’u kthyer në vendin e tij me çdo kusht. Në parim, Nice është skuadra që i ka trokitur në derë për ta bindur, por nga Londra e kuptojnë se ai do të kishte ende shumë gjëra për t’i ofruar skuadrës.

Duhet mbajtur mend se kontrata e tij skadon këtë qershor dhe ai tani është i lirë të negociojë me klubet e tjera.

Antonio Conte do të ishte mbështetësi kryesor i vazhdimësisë së tij dhe fakti është se trajneri italian ka besim të verbër te ndërkombëtarja për Francën. Tani për tani ai nuk do të kishte një pjesë për të zënë pozicionin e tij dhe ai është nën presion të vazhdueshëm ndaj klubit për të mbyllur çështjen e rinovimit të tij.

Në parim, synimi i Spurs është që të vulosin vazhdimësinë e Lloris të paktën edhe për një sezon dhe shpresojnë ta mbyllin këtë çështje para fundit të muajit.