Në debatin për Armando Brojën ka hyrë edhe Kujtim Gjuzi. Ky i fundit shkruan në “Sport Ekspres” se Reja duhet ta aktivizojë gjithmonë, duke kujtuar rastin e Myler: “Me të në fushë, Gjermania e niste 1-0”.

E teksa Reja është shprehur se i ka kuptuar tani shqiptarët që janë shumë kritikë, Kujtim Gjuzi tregon se shkodranët janë aristokraci para Romës.

“Kam respekt për Rejën. Këshilloj se shkodranët janë aristokraci para Romës. Broja i dha 4 pikë më shumë Shqipërisë. Zotëria duhet të kuptojë se lojtari gol është lojtari gol dhe nuk është grupi.

Dikur thuhej: “Myler në fushë dhe Gjermania e nis ndeshjen 1-0. Reja duhet të mos e shohi Brojën nga TV, por t’i telefonojë dhe jo të vazhdojë me mëndësinë e plakut. Broja është i ri, duhet të luajë”, shkruan Gjuzi. /Sport Ekspres/