Kryesfida e sotme dhe e javës së 16-të e Kategorisë Superiore është pikërisht sfida Tirana-Vllaznia.

Nderkohe jane mesuar edhe arbitrat e “Klasikes” së futbollit shqiptar Tirana-Vllaznia.

Kryesor do të jetë Enea Jorgji, i ndihmuar nga dy ndihmësit e tij, Ridiger Çokaj dhe Nertil Bregasi.

Erion Bastari është arbitër i katërt. Kridens Meta është arbitri i VAR-it, ndërsa Denis Rexha është në AVAR.