Drejtuesi politik i Qarkut Fier për Partinë Socialiste, Taulant Balla, ka njoftuar se së shpejti Fieri do të ketë një tjetër stadium modern.

Sikundër shpjegohet në postimin e tij ‘Loni Papuçiu’ do të ekzistojë ndërsa impianti i ri, pagëzuar ende pa hedhur themelet me emrin “Apollonia Arena” do jetë vlera e re e qytetit.

Balla shkruan në Facebook:

“Apollonia meriton një stadium të ri futbolli për t’i rikthyer këtij emri të madh të futbollit shqiptar shkëlqimin që i takon.

Jemi në fazën e identifikimit të një pozicioni të ri në qytetin e Fierit të “Apollonia Arena” dhe shpresoj se do të ecim shpejt në konkretizimin e këtij projekti”.