Florian Marku, i cili ka bërë debutimin në boksin profesionist vetëm në dhjetor të vitit 2018, po konsiderohet si njëri nga boksierët që sjell më së shumti të hyra nga meçet e tij, kjo edhe për faktin që e ka një komb të tërë mbrapa.

Marku së fundmi triumfoi ndaj Chris Jenkins, ndërkohë pas ndeshjes kërkoi një duel me boksierin e famshëm britanik, Amir Khan.

Sipas faqes së mirënjohur “PeopleAI”, Florian Marku besohet se ka një pasuri prej 4.43 milionë dollarë. Jo keq per boksierin shqiptar i cili ka nje popullaritet shume te madh ne Angli.

Ndeshjet e tij shoqerohen me nje interes shume te madh dhe kjo ka bere qe ai te fitoje shume te ardhura nga to duke patur kesisoj nje pasuri te madhe ne llogarine e tij.