Marco Asensio është një objektiv i Milanit, por kuqezinjtë nuk do ta kenë të lehtë për ta bindur lojtarin e Real Madrid.

Kërkesat e tij financiare janë konsideruara të larta dhe ka një zmbrapsje të kryesuesve të Serie A.

Momentalisht favorit për të përfituar shërbimet e Asensio është Arsenali, që kohët e fundit ka marrë disa lojtarë nga Real Madrid.