Eriselda Sefa e quan të shpëtuar sezonin. Kryebashkiakja mendon se skuadra është në rrugën e duhur dhe një qetësi vjen nga 21 pikët e grumbulluara në fazën e dytë. Gjatë një deklarate të dhënë enkas për “Panorama Sport”, e para e qytetit dhe njëherësh presidentja e Lushnjës flet për infrastrukturën, të ardhmen dhe mbi të gjitha privatizimin.

l
PRIVATIZIMI

Kryetarja konfirmon se shumë shpejt do të nisë procesin e privatizimit dhe nuk mungojnë as të interesuarit për t’u afruar te Lushnja e futbollit. “Klubi i futbollit vijon të jetë 100% në varësi të Bashkisë së Lushnjës.

Jemi duke hulumtuar për të gjithë procesin e privatizimit, por edhe për të gjithë donatorët që janë të interesuar për Lushnjën.

Blerja e aksioneve? Këto janë të përcaktuara në ligj. Aktualisht në statutin e KF Lushnja thuhet qartë se 51% të kuotave i mbeten Bashkisë së Lushnjës, ndërsa 49% mund të kalojnë te privati”, deklaroi presidentja e klubit, pa dhënë detaje për emrat e të interesuarve.

Ajo sqaron edhe të ardhmen, ndërsa qartazi pritet që investimet të jenë më madhore dhe objektivat po ashtu:

“Për kampionatin tjetër do të kemi disa objektiva të përcaktuar më qartë. Si për ekipin e parë, ashtu edhe për ekipet zinxhir duke qenë se shumë shpejt do të vendosen në funksion terrenet sportive aq të munguara dhe që ishin një pjesë e kërkesave madhore dhe të vetë trajnerëve. Si të ekipit të parë edhe të moshave. Duhet të ngrinim terrenet sportive, që t’u jepnim mundësi për një performancë më të mirë”.