Mino Raiola, menaxheri i njohur i futbollistëve është ndarë nga jeta në moshën 54 vjeçare pas një beteje me sëmundjen e mushkërive. Për më shumë se 3 muaj Raiola ishte i shtruar në një spital në Monte Carlo. Raiola njihej për karakterin e tij dhe përfaqësimin e yjeve si Pogba, Ibrahimovic, Haaland etj.

Raiola lindi në Nocera të Italisë në vitin 1967 dhe emigroi me familjen e tij një vit më pas në Hollandë. Një futbollist premtues në moshën 20 vjeçare, Raiola mori drejtimin e të rinjve të HFC Haarlem në Hollandë vetëm 21 vjeç si trajner, përpara se të linte futbollin e luajtur dhe të fokusohej te menaxhimi.

Raiola fillimisht punoi për Sports Promotions, një kompani menaxherësh sportivë dhe ndërmjetësoi një numër të lartë transferimesh të profilit të lartë, nga Bergkamp, ​​Michel Kreek dhe Bryan Roy.

Ai aktualisht përfaqësonte më shumë se 20 futbollistët më të mirë evropian. Detajet lidhur me vdekjen e tij priten të bëhen publike në orët në vijim.