Pragndeshja e ndeshjes se ekipit te Vllaznise me ate te Skenderbeut, por edhe ajo e Vllaznise se femrave me Tiranen, eshte shoqeruar me nje iftar te shtruar per keto ekipe nga presidentit e tyre.

Alban Xhaferi dhe Lazer Matija i kane mbledhur sebashku te dy ekipet me rastin e muajit te Ramazanit dhe kane shtruar nje iftar per to. Nje gjest shume domethenes, por edhe qe i ka bere bashke te dy ekipet kuqeblu.

Maredheniet ne mes tyre jane jashtezakonisht te mira dhe shpeshhere drejtuesit e Vllaznise se meshkujve jane te pranishem ne ndeshjet e femrave dhe anasjalltas.

Ne fakt, ecuria e ekipit te femrave te Vllaznise gjithmone eshte thene se duhet te jete nje shembull per t’u ndjekur edhe nga ai i meshkujve, por qe gjithsesi deri tani nuk ka ndodhur./SHKODRA-SPORT.COM/