Një incident i rëndë ka ndodhur sot para ndeshjes Kastrioti-Egnatia, e cila do të startojë në orën 16:45. 

Një incident i rëndë ka ndodhur sot para ndeshjes Kastrioti-Egnatia, e cila do të startojë në orën 16:45. 

Mësohet gjithashtu se ai ka pësuar gërvishtje dhe të çara të lehta në trup! Zyrtarët e Egnatias me pas nuk kanë dashur t’a nisin ndeshjen sepse e kanë konsideruar si të papranueshëm dhunën dhe presionin mbi lojtarët e tyre.

Ngjarja mësohet se ka ndodhur gjatë momentit kur skuadra e Egnatias po hynte në ambjentet e stadiumit! Është dashur ndërhyrja e zyrtarëve të FSHF që Egnatia të pranojë të përgatitet që t’a luajë ndeshjen.