Mbase drejtuesit e Bashkisë Malësi e Madhe janë të vetmit në të gjithë vëndin, të cilët radhë , për të mos thë në asnjehere nuk flasin në kohen e tanishme apo të shkuar. Gjithmonë këta flasin për të ardhmën.

Në pamje të parë kjo duket e dobishme për qytetarët, por “sekreti” qëndron tek fakti se mbase nuk kanë çfar të flasin as për të shkuarën e mandatit të tyre , por as në tëtashmën e mandatit, ndaj e vetmja përgjigje është: “Do të…”

Kështu në një intervistë të dhënë Radio Tiranës kreu i Bashkisë Malësi e Madhe Tonin Marinaj edhe pse k hyre në vitin e 8-të të qëverisjes së Bashkisë Malësi e Madhe, kur u pyet për ngritjen e stadiumit të qytetit, ndonse u shpreh se projekti është gati, ndonëse u shpreh se sipërfaqja e tokës (truall) është, ndonese na tregoj se M.Madhe ka tashmë yje të futbollit Shqiptar dhe Europian, ndonese tha që shpreson se do fillojnë ndertimi I këtij stadiumi jo me kapacitetin prej 7 mijë vëndësh siç e ka projekti, ndonese tha se shpreson të fillojnë së shpejti.

Një gjë nuk u tha kur do fillojë dhe kur do mbarojnë, dhe kush do të jetë kryetar Bashkie? Ai që do e inagurojnë edhe fillimin , edhe përfundimin!?
(Marrë nga Revista “Fjala”)