Pas ekipit te pare, prej dites se sotme edhe dy ekipet e Akademise Vllaznia, ai U17 dhe U19 kane nisur te punojne me GPS per rritjen e performances se tyre sportive.

Jeleket kane mberritur se fundi ne Shkoder sipas marreveshjes se klubit Vllaznia me kompaninen koreano-jugoreve “Fitogether” dhe kane filluar te perdoren nga specialistet perkates te Akademise kuqeblu.

Permes jelekeve GPS tashme ata do te munden te shohin te gjithe parametrat fizike te futbollisteve te te ketyre dy ekipeve, progresin e tyre ne çdo seance e shume gjera te tjera.

Natyrisht qe tashme eshte fundi i sezonit dhe ata nuk mund ta kryejne funksionin e tyre ashtu si duhet, por me nisjen e pergatitjeve per sezonin, do te jene nje ndihmese e madhe per stafet teknike te ketyre ekipeve./SHKODRA-SPORT.COM/