Volejbollistet shkodrane kane qene protagoniste te ekipeve kombetare te Shqiperise, ne aktivitetet nderkombetare, te vlefshme per eleminatoret e kampionatit europian te volejbollit, per 17-vjeçaret te zhvilluar ne Turqi.

Keshtu, Adma Mikopula, Paola Gjyshja, Genta Kodra, Alice Gjergji dhe Edna Erkoci, jane perzgjedhur nga ekipet e Kombetares se Shqiperise se volejbollit, per te marre pjese ne eleminatoret e kampionatit europian.

Ato kane bere nje paraqitje pozitive dhe fale ketyre vajzave te talentuara, duke i shtuar edhe kontigjentin me pervoje te ekipit te pare, ne Shkoder synohet qe shume shpejt, Vllaznia te jete nje skuader e dores se pare.

Duke dhene nje shembull konkret, se si mund te ndertohet nje klub me vetem volejbolliste shqiptare dhe aq me shume me volejbolliste vendase.

Maringlen ZHIVANI