Pasditen e sotme eshte zhvilluar ne ambjentet e kompleksit sportiv “Zmijani” ceremonia permbyllese e kupes “Mehdi Milla”, zhvilluar ne nderim te ish- futbollistit dhe ish- drejtuesit te klubit Vllaznia.

Kjo kupe kishte nisur prej disa kohesh dhe sot jane zhvilluar ndeshjet finale per kater grupmosha, ato U9, U11, U13 dhe U15, te cilat jane shoqeruar me shume rivalitet dhe kane sjelle emocione per te pranishmit e shumte.

Ne ceremonine e dorezimit te Kupes, kane marre pjese edhe bashkeshortja e te ndjerit Mehdi Milla- Naxhija, i biri Senadi, vellai Xhaviti dhe nipat Ylvi Rroji dhe Ermal Milla, te cilet kane dorezuar edhe kupat, diplomat dhe dhuratat per me te miret e kesaj kupe.

Ne fillim jane vleresuar nga ana e Zyres Rajonale te FSHF-se Jena Mala si arbitri me i mire i kupes, Isuf Hoxha si delegati me korrekt dhe Ervin Ujkaj si mjeku sportiv me korrekt.

Me pas, Hysen Zmijani ka dorezuar diplomat per lojtaret me te mire sipas çdo grupmoshe teksa te tille jane vleresuar Ejmen Kurti i ekipit The Door per grupmoshen U9, Ajdi Lumani i ekipit Shpresa per grupmoshen U11, Brendon Krepi i ekipit Djelmnia per grupmoshen U13 dhe Xhesild Kapllani i ekipit Atletik per grupmoshen U15.

Sa i takon finaleve, The Door B ka mundur ne finale ekipin Atletik dhe eshte shpallur fituese e Kupes “Mehdi Milla” per grupmoshen U9. Ne finalen e grupmoshes U11 ekipi “Shpresa A” ka mundur ekipin “Atletik” dhe eshte shpallur fitues.

Ne finalen e grupmoshes U13 ekipi “Djelmnia shkodrane” ka mundur ekipin Veleçiku dhe ka merituar kupen e vene nga organizatoret, ndersa ne finalen e grupmoshes U15, “Atletik” ka mundur “Shkodren” dhe ka marre kupen./SHKODRA-SPORT.COM/