Armando Broja kërkohet me ngulm nga West Ham United. Çekiçët duan një sulmues për sezonin e ardhshëm dhe lojtari i kombëtares shqiptare ua ka tërhequr vëmendjen.

Këtë sezon me Southampton ai ka shënuar 9 gola në të gjitha garat, 6 prej tyre në Premier League.

Klubi aktual synon ta mbajë në huazim edhe një vit, ose edhe ta blejë direkt.

Gjithsesi Chelsea me gjasa nuk dëshiron ta humbasë. West Ham është i gatshëm ta marrë në huazim, me të drejtë blerje, pasi shikohet si opsioni më i arritshëm, edhe pse blerja direkt do të ishte zgjedhja e preferuar.