Notaret e rinj te Vllaznise kane bere nje paraqitje shume te mire ne garat e kampionatit kombetar per femije te zhvilluar ne datat 13-15 maj. Ne kete kampionat kane marre pjese 10 ekipe, me 135 femije garues.

Ekipi i Vllaznise eshte perfaqesuar ne kete kampionat nga sportistet: Uerda Jahaj, Michelle Bushati, Viki Tafrruku, Andia Pemaj, Onida Zani dhe Skerdi Kroni. U fituan 6 vende te pare, 9 vende te dyta dhe 1 vend i trete.

Surpriza e ketij eventi ishte Skerdi Kroni, pjesetari me i vogel i ekipit te Vllaznise i cili u rendit i treti ne disiplinen 50 metra stil i lire.

Uerda Jahaj pavaresisht konkurrences se forte arriti keto rezultate:

– Vendi 1- 100m delfi

-Vendi 1-50m delfi

-Vendi 2-100m mix

-Vendi 2-200m delfi

-Vendi 2-200m stil i lire

Viki Tafrruku, 11 vjeç, e cila ka vetem 1 vit qe stervitet me ekipin, dominoi ne kategorine B duke zene vendet:

– Vendi 1 -50 stil i lire

-Vendi 1-100m stil i lire

-Vendi 1-200m stil i lire

– Vendi 2-100m mix

-Vendi 1 – 50m shpine

-Vendi 2 – 100m shpine

-Vendi 2 – 200m shpine

Andia Pemaj

-Vendi 2- 100 bretkose

-Vendi 2- 50m bretkose

Michelle Bushati

-Vendi 2 – 50m delfi

STAFETA

Vendi 3- 4 x 50m stil i lire

Vendi 2- 4 x 100m stil i lire

Vendi 3- 4 x 50m mix

Vendi 3- 4 x 100m mix

Ne renditjen e pergjithshme ekipi i Vllaznise Femra zuri vend te 3-te