Një e veçantë në lidhje me finalen është që një prej trajnerëve të Fejnordit, Ari Han, ka drejtuar edhe Kombëtaren e Shqipërisë.

Tekniku holandez drejtonte Fejnordin për dy vite, nga 1995 deri në 1997, për të kaluar më pas tek Anderleht, PAOK dhe shumë ekipe të tjera, derisa në vitin 2008 ai mori drejtimin e Shqipërisë për të qëndruar vetëm një vit në krye të stolit, për të vazhduar me eksperiencën në Kinë.

Ai tashmë është 73 vjeç dhe nuk drejton asnjë ekip.