Roma dhe Fejnordi do të diskutojnë pas pak finalen e Ligës së Konferencës, por jo të gjithë tifozët e dy skuadrave arritën të udhëtonin në Tiranë për finalen.

Dy klubet kanë lejuar që tifozët të grumbullohen në dy stadiumet e tyre në Itali dhe Holandë për të mbështetur skuadrat që aty.

Pamjet e tifozerive që janë mbledhur në “shtëpitë” e tyre janë postuar nga vetë klubet në “Twitter” si një shenjë krenarie.