Tirana dhe Kukësi do të luajnë sfidën e fundit për këtë sezon në javën e fundit të “Abissnet Superiore”.

TIRANA-KUKËSI 2-3
58′ Seferi, 79′ Beshiraj / 35′ (ag) Behiratçe, 51′ (ag) Bekaj, 82′ (p) Basha