Ralf Rangnick zyrtarisht nuk është më pjesë e Manchester United. Gjermani kishte nënshkruar për 6 muaj dhe më pas për dy vite do ishte konsulent.

Kjo nuk do të ndodhë dhe “Djajtë e kuq” e kanë zyrtarizuar divorcin përfundimtar me Rangnick.

Ai do të rikthehet të drejtojë, këtë herë kombëtaren e Austrisë me të cilën firmosi pak kohë më parë.