Vjen edhe firma, pasi palët kishin arritur marrëveshjen për të zgjatur bashkëpunimin.

Luka Modric zyrtarisht do të jetë pjesë e Real Madrid deri më 30 qershor 2023 dhe në kampin spanjoll nuk kanë dyshime se kroati mund të vazhdojë t’i ndihmojë.

Modric është pjesë e Real Madrid prej gushtit të vitit 2012, kur u ble nga Tottenham për shumën e 35 milionë eurove.