Huliganët serbë vazhdojnë ta traumatizojnë Europën. Para ndeshjes së mbrëmshme të zhvilluar në Stokholm, tifozët serbë kanë vazhduar me thirrje raciste “Kosova është Serbi”, teksa janë sulmuar nga disa tifozë suedezë.

Pas kontaktit fizik, kanë qenë forcat e rendit që e kanë qetësuar situatën duke iu shmangur më të keqes.

Kjo nuk është hera e parë që tifozët serbë bëjnë thirrje raciste dhe terrorizojnë qytetet e tjera me sjellje të dhunshme.