Stervitja e sotme e Vllaznise ka nisur me mungesa, por ka patur edhe lojtare te ardhur. Ata qe nuk kane qene te pranishem ishin pikerisht lojtaret qe e kane mbyllur me skuadren shkodrane duke fllluar me Krymin, Da Silven, Panos, Mustedanagic dhe Djurdjevic. Po ashtu ka munguar edhe Adili.

Nderkohe ka patur edhe “ardhje” duke filluar me ate te Boshnjakut, rikthimi i Kaines, apo prania e lojtareve te rinj Pjeshka e Alivoda, si dhe prania po ashtu e lojtareve qe kane luajtur me ekipin U21 Shimaj, Muliu e Deda. Ka qene i pranishem ne dhomat e zhveshjes por me pas ka shkuar per stervitje ne palestar si rrjedhoje e nje demtimi qe e shqeteso

Lista e plote e lojtareve te pranishem ne stervitjen e sotme eshte si me poshte:

Zogoviç

Qarri

Shkoza

Gurishta

Fangaj

Bulatovic

Paloka

Shimaj

Hakaj

Smajli

Pjeshka

Kruja

Heriç

U. Hoxha

Boshnjaku

Jonuzi (ne palester)

Alivoda

A. Hoxhaj

Muliu

Deda

Aralica

Latifi

Çoba

Kaina