Liverpool ka mbyllur marrëveshjen për transferimin e mbrojtësit të djathtë, Calvin Ramsay, nga klubi skocez i Aberdeen.

Palët kanë nënshkruar gjithçka dhe 18-vjeçari do të jetë pjesë e “The Reds” deri më 30 qershor 2027.

Liverpool do të paguajë për kartonin e Ramsat shumën e 4 milionë paundëve dhe 2.5 milionë të tjera Aberdeen mund t’i fitojë përmes bonusese.