Ashtu siç ishte paralajmëruar nga Real Madridi, mbrojtësi gjerman Rudiger do të prenzantohet ditën e sotme si lojtari më i ri “galaktik”.

Mbrojtësi tanimë i ka kaluar me sukses ekzaminimet mjekësore në klinikën Sanitas në La Moreleja dhe tani është duke arrtur të Valdebebas, ku do të nëshkruajë kontratën.

Mas dot do të jetë konferenca për mediat e lojtarit dhe presidentit Perez.