Tifozët e Juventusit presin gjithashtu rikthimin e një prej mbretërve të tyre më të dashur dhe ka të ngjarë që kur ai të mbërrijë në J Medical për vizitat mjekësore.

Por kur do të mund të përqafojnë sërish Paul Pogba tifozët e Juventusit? Së shpejti shumë shpejt.

Çështje ditësh apo ndoshta edhe orësh, aq sa nga fundi i kësaj jave dhe fillimi i javës tjetër mund të ketë vizita.

Nga sot, çdo ditë mund të jetë e duhura për zyrtarizimin e Pogba, raporton TuttoSport.