Tek Akademia Vllaznia kane nevoje per trajnere cilesore. Pikerisht per kete arsye, Klubi i Futbollit Vllaznia nga sot ka hapur aplikimet per trajneret e interesuar. Sipas nje njoftimi te bere publik, percaktohen edhe kriteret qe ata duhet te plotesojne. Ja njoftimi i klubit shkodran:

NJOFTIM

Klubi i Futbollit Vllaznia njofton se ka hapur aplikimet për t’u angazhuar si trajner të Akademisë së Futbollit Vllaznia për sezonin në vazhdim. Të gjithë kandidatët e interesuar janë të lutur që të dërgojnë me email në adresën info@vllaznia.al dokumentacionin e kërkuar si më poshtë:

1) Kërkesë me shkrim ku të percaktohet qartë grupmosha e preferuar dhe të përshkruhen eksperienca te meparshme si dhe objektivat që kandidati premton se do të arrijë gjatë punës së tij.

2) CV personale

3) Kopje te licensave B, A ose PRO

4) Dëshmi të gjuhëve të huaja

5) Deklaratë personale që nuk janë të punësuar në një klub tjetër sportiv

Prioritet do të kenë kandidatet e motivuar:

1) Me eksperiencë fushën e trajnimit

2) Që disponojnë licensa dhe dëshmi nga trajnime të aftësimit të tyre

3) Arritje gjatë karrierës së tyre sportive (trofe të fituar etj)

Afati i fundit për dorëzimin e dokumentave do të jetë data 15 Korrik 2022.

Vetëm kandidatët e përzgjedhur do të ftohen për intervistë. Ju faleminderit!