Lajme te mira per dy futbollistet shkodranë, Aldo Nika dhe Klaudio Narkaj. Diten e sotme, te shoqeruar edhe nga administratori i “Akademia e Futbollit Djelmnia shkodrane 2017” Fatmir Marku, ato kane udhetuar drejt Italise per te nisur kesisoj nje rrugetim ne futbollin e ketij vendi.

Dy muaj me pare ata ishin provuar ne disa ekipe atje dhe duket se prova ka kaluar me sukses. Si rrjedhoje, nga neser ato do t’i bashkohen ekipit “ASD Virtus Ispica” ne Siçili. Ky ekip mesohet te kete marre persiper fillimisht paisjen me dokumenta dhe me pas nese spikasin me performancen e tyre, shume shpejt mund te transferohen ne ekipe te Seria D dhe C.

Kjo ne fakt eshte nje mundesi e mire per te dy keta futbolliste te datelindjes 2004 per te treguar vlerat e tyre edhe ne futbollin pertej detit. Ne sezonin e kaluar, ndonese ne nje moshe shume te re kane spikatur duke luajtur me ekipin e te rriturve te Ades.

Ndersa tashme, fale edhe mundesise qe i ka dhene presidenti Benardin Kulla, por edhe aftesive te treguar ne testimet e kryera, Nika dhe Narkaj do te jene tashme pjese “ASD Virtus Ispica”. Nje mundesi e tille po u jepet shume pak futbollisteve shkodrane dhe shqiptare dhe mbase kjo eshte e veçanta e “Akademia e Futbollit Djelmnia shkodrane 2017”.

Ajo tashme po transferon rregullisht futbollist ne Itali, nderkohe qe ne te ardhmen, po shihet mundesia per te çuar futbolliste edhe ne vende te tjera te Europes ku ato mund te bejne karriere./SHKODRA-SPORT.COM/