Kane mbetur edhe tre jave deri ne nisjen e kampionatit te ri dhe Vllaznia e volejbollit te femrave eshte gati per start. Treshja e trajnereve e perbere nga Besnik Lisha, Dorian Tafa dhe Gledis Dibra ka ne dispozicion 12 lojtaret qe do te federohen per sezonin e ardhshem dhe po zhvillojne stervitje intensive me ta.

Ajo qe bie ne sy eshte se mosha mesatare e ekipit eshte ulur ne krahasim me nje vit me pare jane larguar nga ekipi lojtaret me shume pervoje Esmeralda Tuci dhe Loreta Picaku, nderkohe qe jane bashkuar me te disa lojtare te reja dhe me shume perspektive.

Njekohesisht pjese e ekipit siç do ta shikoni nga lista e meposhtme jane edhe tre lojtaret e huaja qe kane firmosur tashme me Vllaznine, dy bjelloruset Setter e Auramchyk si dhe rusja Pronina. Tashme mbetet per t’u pare se çfare do na dhuroje Vllaznia ne fushen e lojes ne nje sezon ku ajo kerkon te jete pretendente per t

Lista e federimit e ekipit te Vllaznise:

1. Sarah Beci

2. Sara Malaj

3. Mandisa Kuçi

4. Laura Ballçiti

5. Klodeta Zhivani

6. Edna Erkoçi

7. Liridona Kodra

8. Paola Gjyshja

9. Klea Miloti

10.Knyzeva Anna Setter

11.Dayra Auramchyk

12.Lyubov Pronina


Stafi teknik:

Trajner: Besnik Lisha

Zv/trajner: Dorian Tafa

Zv/trajner: Gledis Dibra