Teuta ka zgjedhur Pukën për të zhvilluar fazën përgatitore. Klima dhe kushtet e mira në qytetin verior duket se ka bindur drejtuesit durrsakë për ta transferuar ekipin në Pukë.

Ekipi i Teutës do të qëndrojë nga data 22 korrik deri më 5 gusht në Pukë, ku përveç seancave stërvitore, do të zhvillojë edhe disa ndeshje miqësore, por emrat e kundërshtarëve ende nuk janë zbuluar

Stafi, me në krye trajnerin Edi Martini, do të punojë dita-ditës që ekipi të marrë ngarkesën e duhur pa sforcime dhe duke qenë se në javët e ardhshme, i nxehti do të jetë i madh, drejtuesit kanë preferuar ta transferojnë ekipin në Pukë, aty ku klima dhe kushtet e mira pritet t’ia bëjnë më të lehta përgatitjet bluve.
Maringlen ZHIVANI